Healy therapie

Healy is een product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn, migraine en voor ondersteunende behandelingen van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Een Healy kan meer dan 120 programma’s ter ondersteuning van de gezondheid bevatten.

Healy is frequentietherapie en is de opvolger van de Timewaver. Deze wordt al meer dan 15 jaar in ziekenhuizen en praktijken voor complementaire geneeskunde gebruikt.

Wat gebeurt er tijdens een sessie?

Ieder lichaam heeft haar eigen frequentie. Die frequentie kan veranderen door stress, ruzie, vervelende gebeurtenissen (denk bijvoorbeeld aan wat corona teweeg brengt in de wereld). Opgelopen trauma’s door een scheiding, een ongeluk, of door mensen die jou negatieve energie geven.

Door de verandering van frequentie krijgt jouw lichaam schade en dat resulteert in hoofdpijn, rugpijn, ziekte van Crohn, ADHD, autisme, angst, sombere gevoelens, depressie, letterlijk een burn-out en het kan nog erger. De energie ebt letterlijk weg.

Met frequentietherapie kun je een lichaam weer resetten. Door regelmatig de frequentietherapie te herhalen kunnen je cellen beter functioneren. Hierdoor komt je lichaam weer in de flow op weg naar een betere gezondheid. Tijdens een sessie laten wij het je ervaren.

Ben je enthousiast geworden na een sessie en wil je graag je eigen Healy om de weg naar een gezonder leven in eigen hand te hebben? Samen zoeken we de Healy met de juiste programma’s/frequenties waar je blij van wordt en helpen je op weg.

Kosten

  • Sessie tot 55 minuten € 79,50.
  • Sessie tot 80 minuten € 99,50.

Healy kopen, nieuw of refurbished?

Nieuw

Wij helpen u graag bij de aankoop van een nieuwe Healy. Shoppen hoeft niet. De prijzen zijn overal hetzelfde. We helpen met het opstarten en heeft u vragen dan kunt u bij ons terecht.

Refurbished

Regelmatig komt het voor dat mensen een eenvoudige Healy kopen en er met een maand achter komen dat ze toch liever een uitgebreidere versie willen hebben. Deze Healy’s worden dan met een mooie korting verkocht.

Ook zijn enkele nieuwe Healy’s beschikbaar met extra programma’s voor altijd. Deze worden eveneens met korting verkocht.

Ga naar onze webshop HealyAllForHealth