PACT behandeling

Photodynamische Antimicrobiële Therapie

Schimmelnagel behandeling met nagenoeg 99% schimmeldodende werking.

Schimmelnagels

Een schimmelnagel kan leiden tot een negatief zelfbeeld, kan zeer hinderlijk zijn en zelfs pijn doen. Het is zeer besmettelijk voor anderen. U hebt de besmetting ergens op gelopen maar bent nu ook de doorgever hiervan.

Een nieuwe methode die schimmels laat verdwijnen uit voet -en vingernagels door middel van een Photodynamische Antimicrobiële Therapie. (PACT)

Aanpak

De behandeling begint altijd met een pedicure consult: anamnese, behandeling en uitleg van de therapie. Indien gewenst een onderzoek door het Medische Microbiologische Laboratorium van het UMC St. Radboud van Nijmegen of het Leids Cytologisch en Pathologisch Laboratorium van Leiden.

Vervolgens starten we de therapie van 4 behandelingen. De eerste 3 behandelingen worden in een tijdsbestek van 10 dagen uitgevoerd. De 4de behandeling na een maand. Nabehandelingen en/of controle afspraken ter ondersteuning en om herinfectie te voorkomen.

Tijdens de behandeling en totdat de nagels uitgegroeid zijn dient men de nagels met de daarvoor bestemde producten te onderhouden en uw schoenen te behandelen met de aanbevolen spray. U kunt dit nalezen in het anti-schimmelprotocol. Wij raden u aan om uw nagels 2 keer per jaar te laten controleren.

Houd er rekening mee dat een gezonde uitgroei van de nagel enige tijd in beslag neemt. 

Kosten

  • Behandeling per nagel per keer € 52,50.
  • Bij meer dan 4 aangetaste nagels maken wij een offerte op maat.
  • Controle consult voor 1 nagel € 41,-.
  • Controle consult voor meerdere nagels € 52,50.
  • Controle consult inclusief pedicure behandeling € 62,50.

PACT – EEN PIJNLOZE, EFFECTIEVE BEHANDELING TEGEN SCHIMMELNAGELS